Yapı Firmaları İçin Kurumsal Eğitim

Yapı Firmaları İçin Kurumsal Eğitim

Yapı Firmaları İçin Kurumsal Eğitim

Evren Çavuşoğlu 28 Temmuz 2024

Mimarlık fakültesinden zorlu finaller sonrası mezun oldunuz ve bir ofise girip çalışmaya başladınız. Projeler, şantiyeler derken yıllar geçti ve yeterli bir deneyime sahip olup kendi yolunuza gitmeye karar verdiniz. Mobilyalar, bilgisayarlar derken sonunda kendi ofisinizi kurdunuz ve yeni elemanlar almaya başladınız. Tebrikler, ama oda ne? İstenilen çizim ve render kalitesi bir türlü çıkmıyor ve bu sizi üzüyor. Acaba bu proje yetişecek mi? diye düşünüp duruyorsunuz. Deneyim kolay kazanılmıyor patron bunu siz de çok iyi biliyorsunuz.  Ee biz niye varız? Paniğe gerek yok, çünkü Rendermentor olarak buradayız  ve Senelik Üyelik avantajlı Sketchup ve V-ray for Skethup eğitim paketleri ile sizlere deneyimimize dayanarak kaliteli 3d eğitimler sunmaktayız.  (Oldu bu iş)

Senelik Kurumsal Üyelik Nedir?

Senelik Kurumsal Üyelik, Yapı sektöründe hizmet veren firmalar için oluşturduğumuz ve pilot ofisler ile test edip hayata geçirdiğimiz  bir eğitim sistemidir. Amacımız uzmanlık alanımız olan Sketchup, V-ray For Sketchup ve Post Production yazılımlarını kullanan ofislerin çizim ve render kalitesini arttırmaktır. (Çok yakında yapay zeka) Senelik Kurumsal Üyelik ayrıca fiyat bakımından da avantajlıdır. Eğer kalabalık bir ofis iseniz, paket başına birim fiyattan daha az ödersiniz. (Minimum 5 kişi) Nasıl iyi mi patron?

Senelik Kurumsal Üyelik Nasıl Fayda Sağlar?

Bu paket ile çalışanlarınız sitemizde yer alan tüm eğitimlere ulaşabileceklerdir. Tavsiye edilen sistem mesai saatleri içerisinde ofisinizde bir eğitim zamanı belirleyip tüm ekibinizin izlemesi yönünde olacaktır. Bu sabah 10:00 - 12:00 veya öğleden sonra 16:00  - 18:00 arası algının açık olduğu bir zamanda yapılabilir. Tüm ekibinizin izlemesini tavsiye etmemiz yardımlaşma ve çabuk çözümleme açısındandır. Ayrıca çalışanlarınız kullanıcı hesapları ile istedikleri zaman girip  Sketchup ve V-ray video derslerini izleyebilirler.

Senelik Kurumsal Üyelik Nasıl Satın Alınır?

Rendermentor Senelik Kurumsal paketinin sitemiz üzerinden direkt satışı yoktur. Satın almak için eft veya havale yöntemlerini kullanabilirsiniz. Öncesinde bu eğitim paketini, kaç kişi için talep ettiğinizi bize belirtmeniz gerekmektedir. Sonrasında ise kişi sayısına özel olarak hazırladığımız teklifimizi size iletiyoruz. Satın alma sonrası tüm Senelik Paketler daha önceden açmış olduğunuz Rendermentor kullanıcı hesaplarınıza tarafımızdan 1 saat içinde tanımlanacaktır. Detaylı bilgi için sales@rendermentor.com ‘a eposta atabilir veya WhatsApp destek hattımızdan direkt bize ulaşabilirsiniz.