3D Warehouse Sketchup Model Kütüphanesi

3D Warehouse Sketchup Model Kütüphanesi

3D Warehouse Sketchup Model Kütüphanesi

Evren Çavuşoğlu 29 Eylül 2022

3D Warehouse İle Tanışın

Sketchup'ın yıllar içindeki kullanıcı artışının en büyük destekçilerinden biri de hiç şüphe yokki 3D Warehouse obje  kütüphanesidir. Kolay erişilebilir ve geniş içerik yelpazeli bu 3d obje platformu her zaman tasarımcılara zamandan kazandırmıştır. İlk versiyonlarında oldukça hantal ve zor işleyen bu site, zaman geçtikçe kullanıcılardan gelen geri dönüşler ile bugünkü akıcı halini alıp, içerisinde yüzbinlerce obje barındırmaktadır.

Tasarladığınız Objeleri Dünya İle Paylaşın

Eğer bir Sketchup kullanıcısı iseniz ve modelleme ile ilgileniyorsanız, 3D Warehouse kütüphanesine yaptığınız Sketchup objelerinizi ekleyebilir, diğer kullanıcıların faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Eklediğiniz modeller Sketchup 2022 ve en düşük olarak 2019 versiyon olarak yer alacaklardır.

Markanızı Tanıtın

Mimari, İç mimari bir yapı veya bunlara benzer tamamlayıcı bir ürününüz var ise 3D Warehouse kütüphanesinde bunların Sketchup modellerini yayınlayabilir, tasarımcıların kullanımına sunabilir, marka bilinirliğinizi arttırabilirsiniz. Ürünlerinizin ebatlarını ilgili alanlara girip, detaylı bilgi için linklerini paylaşabilirsiniz.

Aradığınız Objeleri Bulun ve İndirin

Eski versiyonuna nazaran artık bir çok kategori sayesinde tasarımınıza uygun birbirinden kaliteli Sketchup objeleri bulabilir ve indirebilirsiniz. Bu aramaları yaparken filtre yöntemi sayesinde bulmak istediğiniz objenin poligon sayısını veya dosya boyutunu girerek aramalarınızı hızlandırabilirsiniz.

3D Warehouse Ücretli mi?

Tamamen ücretsiz olan bu 3d obje platformundan Google, Apple veya Trimble(Sketchup'ın yayıncısı) üyelikleriniz ile giriş yapıp 3d objeler indirebilirsiniz.

https://3dwarehouse.sketchup.com/

 

Sketchup Eğitimlerimizi Buradan İnceleyebilirsiniz
 

SKETCHUP BAŞLANGIÇ KURSU